Lekker dineren bij LOUIS! What a Wonderful World!

Op vrijdag 18 oktober (tickets vind je hier) vind de première van LOUIS! What a Wonderful World plaats in Theater Dakota! Het belooft een muzikaal spektakel te worden met Michael Varekamp, Wiboud Burkens en Harry Emmery!

Diner

Voorafgaand aan de voorstelling serveren we een passend diner. Op het menu staat de USA American style Burger met Potatowedges, Koolsalade en Maiskolf.

Deze is te verkrijgen in 2 opties namelijk Vegan of met 100% rundvlees. Dit voor slechts €19,95 per persoon. Het diner is exclusief dranken.

Reserveren
Bezoekers kunnen van te voren hun reserveringen doorgeven door hun naam+achternaam te mailen naar cafezuid57@theaterdakota.nl, met als Onderwerp ‘’Diner 18 oktober – LOUIS!’’ Op de avond zelf kunnen bezoekers hun keuze doorgeven. (vegan of 100% rundvlees)

Afterparty

Omdat we te maken hebben met een heuse première mag een feestje natuurlijk niet uitblijven! Na de voorstelling serveren we onbeperkt gratis nachos met guacamole. Ook ben je natuurlijk van harte welkom om een drankje te doen in het café.