Vacature Lichttechnicus (24 uur)

Ben jij de creatieve podium lichttechnicus die wij zoeken?

Als podiumtechnicus met specialisatie in licht ben jij de ster achter de schermen. Jij vertaalt de visie van theatermakers naar een magisch podiumbeeld. Van grote professionele gezelschappen tot buurtinitiatieven, jouw werk maakt het verschil. Je speelt een belangrijke rol bij onze voorstellingen, eigen festivals en producties op het plein en verrassende programma’s uit de wijk. Geen dag is hetzelfde, en jij staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

Waarom kiezen voor Dakota?
Bij ons krijg je niet zomaar een baan, maar een plek waar je jouw liefde voor lichttechniek kunt combineren met maatschappelijke impact. Je werkt in een dynamisch team met volop ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling. Hier maken we samen mooie producties, en we kijken daarbij niet alleen naar het werk, maar ook naar elkaar.

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding plus opleiding trekkenwant met certificaat BMT en ervaring in lichttechniek.
  • Je bent niet bang voor hoogtes en hebt een scherpe blik voor detail.
  • Oplossingsgericht, stressbestendig en met een flinke dosis energie en positiviteit – ook tijdens drukke momenten.
  • Flexibel, want voorstellingen zijn vaak ’s avonds en in het weekend.
  • Je woont in Den Haag of directe omgeving.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract van 24 uur per week met veel afwisseling en uitdaging.
  • Een functie met volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Een gezellig team waar we samenwerken en oog hebben voor elkaar.
  • Een brutosalaris conform de cao Nederlandse Podia (schaal 5), afhankelijk van ervaring, op basis van 36 uur per week.
  • Een plek waar je kunt bijdragen aan zowel professionele als lokale producties die een breed publiek aanspreken.

Klinkt dit als jouw droomjob?
Twijfel dan niet en reageer! Bel of mail Emilie Hoefnagels voor meer informatie via 070 360 02 52 of emilie@theaterdakota.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen iedereen, ongeacht je gender, culturele achtergrond, leeftijd, of overtuiging. Lees de gehele vacature hier nog eens rustig door.

Over Theater en Filmhuis Dakota

Theater en Filmhuis Dakota is één van de acht cultuurankers van Den Haag en dé bruisende culturele hotspot van Den Haag. Hier komt jong en oud, buurtbewoner en professionele maker, samen om kunst en cultuur te beleven. Van eigen festivals tot spannende producties van opkomend talent – bij ons gebeurt het! En nu zoeken wij iemand die onze lichtinstallaties net zo stralend maakt als onze voorstellingen.

Wij groeien en ontwikkelen, en jij kunt daar onderdeel van worden. Onze lichttechniek is net volledig overgeschakeld van conventioneel naar LED. Dit betekent dat jij gaat werken met de nieuwste technieken en volop ruimte krijgt om jouw creativiteit en expertise in te zetten.